Onze gasterij

Allerliefste dagbesteding voor ouderen in West-Friesland

Iedere week diverse ouderen Dagbesteding activiteiten

De Gasterij bij onze Familiehoeve is een zeer kleine en uniek vorm van dagbesteding voor ouderen. Onze gasterij is ‘allerliefst’ en bijzonder kleinschalig, we hebben plaats in onze warme XL-woonkeuken voor maximaal 6 personen.  

Als u nog thuis woont en naast uw zorg thuis gezelschap wilt, dan kunt u dat bij ons vinden. We ontvangen onze gasten in een prachtige woonkeuken, sfeervol en gezellig. Er zijn medewerkers die u gaat leren kennen als vertrouwde mensen, die er met een oprecht hart voor u willen zijn, daar waar u wilt of dat nodig is. Als u gedurende de dag ondersteuning of zorg nodig heeft dan kunnen we in directe verbinding de medewerker van De Familiehoeve vragen. Als ‘Goede Buur’ doe je dat voor elkaar.  

 

Iedere week diverse Ouderactiviteiten

“Wat gaan we doen?” Ja, wat u leuk vindt! En dat is divers, want we zijn nu eenmaal geen eenheidsworst. Meedoen kan op elk niveau en we blijven samen creatief kijken naar dat wat wél kan. Elkaar ontmoeten is de algemene deler, in open sfeer met elkaar kletsen over niks of over van alles. Onze benadering is altijd hartelijk, we zijn blijvend nieuwsgierig naar waar u blij van wordt en dat zien we graag.

Appeltaart bakken Doen we samen

Naast de gasterij is een keuken, waar we van alles kunnen maken om het leven te vieren! Heeft u altijd al een quiche willen maken, een wilde maaltijdsalade of een heerlijke ouderwetse appeltaart met een likje abrikozenjam voor extra glans? Of uw eigen favoriete recept met de gasterij delen? Dat kan. We beslissen het met elkaar, doen het samen en eten het als genodigden van onze eigen gasterij lekker op! Koken en bakken is op deze manier een bezigheid, die prikkelt, gezelligheid biedt en onze inwendige mens tevreden stelt en daar houden we van!

Reserveer via onderstaand formulier

Als vaste gast mag u – als u wilt- van maandag tot en met donderdag vanaf 10.00 uur tot 16.30 uur uw benen onder de keukentafel schuiven. De kosten hiervan zijn €75,- per dag en u krijgt hiervoor een factuur van ons, maandelijks achteraf voor uw administratie. Vervoer van en naar onze Gasterij is aan u om te verzorgen. Meedoen kan op elk niveau op basis van vrijwillige deelname, als er sprake is van verzet dan is onze Gasterij niet voor u bedoelt. Onze benadering is altijd hartelijk en uiteraard gastvrij, ook voor uw familie. Heeft u interesse, dan kunt u zich inschrijven, dan blijft u op de hoogte wanneer wij de deuren wagenwijd openzetten!

Maak een reservering voor de Gasterij

Maandag tot donderdag van 10.00 - 16.30